Make IT Work
Jouw website, van A tot Web

Je bent hier: > Diensten > Domeinnamen | Webdesign | Web Hosting | CMS | Webshop | E-Mail Diensten

 

Wij bouwen jouw nieuwe website of frissen jouw bestaande webstek op

Webdesign: het ontwerpen en bouwen van een website: gaande van structuur, lay-out, grafisch ontwerp, programmeren, testen en schrijven van alle teksten.

Modulair en krachtig

Met de krachtige bouwblokken van ons eigen CMS (Content Management Systeem) bouwen wij snel en goedkoop uw website.

Met de modules voor Nieuwsartikels, Activiteitenkalender, een Foto Album of een Contactformulier kan u snel en eenvoudig uw website dynamisch en up-to-date houden.

Vind je de ledenadministratie van jouw sport-, jeugd- of andere vereniging ook een beetje beu? Kijk dan zeker eens naar ons Ledenplatform om alles te automatiseren.

Bij ons is een website steeds 'All-inclusive'

 • Maak zelf aanpassingen aan jouw website met onze eigen CMS software
  het is een fluitje van een cent. Als je een brief kan typen in Word, kan je jouw website aanpassen. Gegarandeerd!
 • Standaard geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO)
  jouw website wordt door ons aangemeld bij en geoptimalseerd voor Google en andere zoekmachines, zodat klanten jullie gemakkelijk terugvinden.
 • Jouw website past zich aan voor bezoekers met een tablet of smartphone.
  Responsive Design is een must-have vandaag vandaag de dag!
 • Standaard webstatistieken
  zodat je kan opvolgen hoe jouw website het doet.
 • Één jaarlijks contract en één factuur
  simpel, duidelijk en geen verrassingen...

 Vraag uw gratis prijsofferte aan

Enkele Referenties

Hieronder enkele van onze referenties. Sommige klanten kozen ervoor om niet vermeld te worden.

Gefilterd op 'webdesign' | Toon alles

Klik op een van onderstaande 0 referenties:

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/makeitwork.be/httpdocs/_makeitwork/inc-list-references3.php on line 47 Call Stack: 0.0005 266208 1. {main}() /var/www/vhosts/makeitwork.be/httpdocs/index.php:0 0.0008 292664 2. require_once('/var/www/vhosts/makeitwork.be/httpdocs/_site_details.php') /var/www/vhosts/makeitwork.be/httpdocs/index.php:17 0.0094 1365512 3. require_once('/var/www/vhosts/makeitwork.be/httpdocs/_makeitwork/_framework.php') /var/www/vhosts/makeitwork.be/httpdocs/_site_details.php:15 0.0825 4256824 4. show_cms_page() /var/www/vhosts/makeitwork.be/httpdocs/_makeitwork/_framework.php:4487 0.0840 4268232 5. parse_cms_body() /var/www/vhosts/makeitwork.be/httpdocs/_makeitwork/_framework.php:4433 0.0854 4298856 6. preg_replace_callback() /var/www/vhosts/makeitwork.be/httpdocs/_makeitwork/_framework.php:3874 0.0854 4344064 7. replace_include() /var/www/vhosts/makeitwork.be/httpdocs/_makeitwork/_framework.php:3874 0.0864 4386816 8. include('/var/www/vhosts/makeitwork.be/httpdocs/_makeitwork/inc-list-references3.php') /var/www/vhosts/makeitwork.be/httpdocs/_makeitwork/scriptlib.php:1978

Gerelateerd Nieuws

Toont enkel artikels over 'webdesign'. Toon alles


Je hebt helemaal geen website nodig. Of toch?

Twee misverstanden over het bouwen van een eigen website

24 nov

Misverstand #1: een eigen website is overbodig

Met alle social media kanalen zoals Facebook, Instagram, Twitter, Youtube ben je toch al voldoende online aanwezig, niet? Wel, neen. Heel eigen aan social media platformen is dat het zeer volatiele informatie is... Jouw posts en foto's verschijnen en verdwijnen tussen de massa aan andere berichten.

Rustige havenBied een rustige haven

Het is superbelangrijk om voor jouw bedrijf of vereniging ook een 'rustige haven' te voorzien waar (toekomstige) klanten of leden op één centrale plaats alle informatie kunnen terugvinden.

Vermijd dat ze jouw boodschap missen doordat het verloren gaat op hun drukke tijdlijn...

Bonusvraag: Welk adres zouden jouw klanten of leden het eenvoudigst onthouden of wil jij op jouw bestelwagen schilderen?

http://www.Facebook.be/jouw-bedrijf-254 of http://www.jouwbedrijf.be

Misverstand #2: een eigen website is heel duur

Dat is helemaal niet zo. Door slim gebruik te maken van de moderne technologie kunnen we bij Make IT Work snel en goedkoop een website op maat bouwen!

Bovendien weten we dat het gros van de bezoekers mobiel werkt op kleine schermen. Daarom zorgen wij steeds dat jouw site er goed uitziet op zowel de smartphone als de PC.

Een mooie website heb je al voor een paar honderd euro!

Naast deze eenmalige kost voor de bouw van de website betaal je tenslotte nog jaarlijks een bijdrage om jouw website in de lucht te houden. All-inclusive: domeinnaam, hosting, e-mail, updates. Een factuur per jaar, zonder zorgen.

Dankzij onze CMS software kan je zelf jouw website up-to-date houden, zonder dat je ons steeds dient te contacteren om iets aan te passen. Ook hier bespaar je.

Laat het bouwen van uw website over aan ons, zodat u zich kan focussen op uw werking

Make IT Work kan je helpen bij de bouw van jouw website, en neemt de complexiteit van het bouwen en onderhouden van een website weg. Als je kan werken met Word of webmail, kan je jouw eigen website beheren!

Wij bouwen websites Over ons Ledenplatform Vraag een gratis prijs aan 

Wij zijn Make IT Work. Al 20 jaar maken wij websites alsof ze voor onszelf zouden zijn. Wij maken uw website!

Hoe gaan we te werk?

Een van de meest gestelde (en terechte) vragen

06 jan

Er zijn verschillende factoren die de kostprijs van een website bepalen:

Het Doel

Allereerst dien je te bepalen wat de doelstellingen zijn van de website. Denk eerst aan 'Waarom?', en nog niet aan 'Hoe zal de website er uit zien?'
Is de website louter een online visitekaartje? Wens je een portfolio van producten of diensten tonen aan potentiele klanten? Wil je nieuwe leads genereren? Wens je zaken on-line te verkopen?

Denk ook even aan jouw doelgroep: Leeftijd, geografie, taal en interesses.

Al deze vragen moeten in het begin van het proces beantwoord worden, en dienen als input voor een digitale strategie. Indien er reeds een bestaande website is, doen wij een analyse van de bestaande website.

Het spreekt voor zich dat een online visitekaartje goedkoper zal zijn dan een webshop.

De Inhoud

Je mag de mooiste website hebben met de meest vooruitstrevende informatie-architectuur, als je niets te vertellen of te bieden hebt, dan zal je geen bezoekers ontvangen.

 • Tekst
  heb je geen tijd (of zin) om zelf teksten te schrijven? Make IT Work kan ook met copywriting helpen en er zo voor zorgen dat uw website interessante en voldoende inhoud bevat die niet alleen uw doelpubliek zullen aanspreken, maar ook goed scoren bij de zoekmachines.
 • Beeldmateriaal
  heb je nog geen professionele en geschikte foto's van gebouwen, personeel en/of producten en diensten? Make IT Work kan zorgen voor een professionele shoot.
Hoe meer materiaal u kan aanleveren, hoe goedkoper. Copywriting werk en fotoshoots nemen namelijk nogal wat tijd in, en... 'time is money'.

Structuur

Nu de doelstellingen duidelijk zijn en de inhoud gekend is, denken we samen na over de vragen:

Welke menu struktuur heb je nodig? Welke informatie staat waar en hoe zijn de verschillende pagina's aan elkaar gekoppeld? De antwoorden worden gedocumenteerd in de informatie-architectuur, en zal de look-and-feel van je website bepalen.

Een website met een complexe structuur, aparte subsites of verschillende soorten pagina's en interactieve onderdelen zijn perfect mogelijk, maar kosten natuurlijk meer dan een single-page structuur of een website waar alle pagina's sterk op elkaar gelijken en dezelfde template kunnen delen.

Ontwerp

In deze laatste stap gaan we samen bepalen hoe de website er gaat uit zien.

Je hebt misschien reeds een bestaande huisstijl of een stijlgids van een moederbedrijf waarop we ons kunnen baseren?

Indien dit nog niet het geval is, kan Make IT Work hierbij helpen. Dit kan dan ofwel via een bestaand grafisch ontwerp (thema of template), ofwel als maatwerk waarbij wij een visueel design maken, waarbij we rekening houden met digitale strategie en informatie architectuur.

Een commerciele template is goedkoper dan uitgebreid maatwerk.

Meer over Webdesign

Een website bouwen in Steenokkerzeel? Een website bouwen in Zaventem? 

29710 

Laat jij jouw review na? Google Facebook