Make IT Work
Jouw website, van A tot Web

Werk niet samen met Skidi.Renov

Onmossen? Definitief verwijderen van alle mossen op daken, muren, tegels en opritten.

Dat is de reclame die onderstaande oplichters maken.

De firma Skidi.Renov werkt samen met de firma 'FIRME DESLAURIERS' en biedt reininging van opritten aan. Misschien doen ze af en toe een officiële job, maar ze lijken zich ook bezig te houden met deze oplichtingstruuken.

De charmante en vriendelijke franstalige (het zijn Franse burgers) mannen gaan deur aan deur en beweren dat ze in de buurt bezig zijn en product over hebben. Ze beloven veel, doen een demo met een super product, maar als puntje bij paaltje komt blijkt dat jij het allemaal verkeerd begrepen hebt en vertrekken ze zonder alles deftig af te werken.

De mannen hebben er geen probleem mee om zich bekend te maken, en zijn te vinden op het wereldwijde web, dus ik deel ze even:

  • Kevin Lemay: Zaakvoerder van net opgerichte zaak Skidi.renov
  • William Deslauriers (FR): Zaakvoeder van DESLAURIERS
  • Steve Deslauriers (FR): helper

Rode Lampen:

  1. Ze laten geen BTW nummer zien
  2. De facebook pagina van Skidi.Renov bestaat nog maar 3 weken, en https://www.facebook.com/skidi.renov blijkt een lege doos te zijn. Het lijkt erop dat deze speciaal voor deze oplichtingsronde werd opgezet.
  3. De instagram pagina van Skidi.Renov bestaat nog maar 3 weken, en https://www.instagram.com/skidi.renov tonen voor/na foto's waarvan niet duidelijk is of ze echt zijn. Het lijkt erop dat deze speciaal voor deze oplichtingsronde werd opgezet.
  4. Het telefoonnummer dat Kevin gaf is er een van Lyca Mobile, een typisch wegwerpnummer dat hij gebruikt in een dual sim telefoon.
  5. Het adres op hun kaartje, Drongensesteenweg 240, 9000 Gent is het adres van een woonwagenpark in Gent, en veelvuldig gebruikt door oplichters.
    Bewijs: https://www.in-gent.be/locatie/doortrekkersterrein

In ieder geval: BLIJF ERVAN WEG! Werk steeds met een officiële offerte, en betaal pas na de werken.

In de meeste gemeentes kan je ook de politie bellen wanneer je denk dat er iets niet klopt. Het kost geen geld, en je belt beter een keer te veel dan te weinig.

40 

 

Laat jij jouw review na? Google Facebook